Preloader image

TOSH Informatika


Najbolje rješenje za vaše računalo!

|
IT podrška
Programska rješenja
Razvoj aplikacija i web stranica

IT podrška

Računala i pametni telefoni su alati modernog poslovanja. Omogućuju vam da komunicirate s klijentima, naručujete robu, prodajete, zarađujete i da postignete željene rezultate. Kako bi bilo da sve nestane na jedan dan?

TOSH IT podrška unosi u vaše poslovanje znanje i sigurnost koji vam omogućavaju da poslujete bezbrižno. Stručno savjetovanje, edukacija i održavanje vaše opreme osigurat će da poslujete bez zastoja. Naš tim informatičara dostupan je za rješavanje svih problema u rekordnom roku. Ovisno o mogućnostima i potrebama vaše tvrtke održavanje se može ugovoriti na više načina. Po satnici, paušalno ili po broju uređaja.

Ako otvarate novu tvrtku, podružnicu ili selite ured, postavit ćemo vaš sustav informatičke opreme po sistemu ključ u ruke. Frustraciju provođenja kablova, spajanja računala i printera, postavljanja lokalne mreže i Interneta prepustite profesionalcima.

Programska rješenja

Naša gotova programska rješenja specijalizirana su za tvrtke koje se bave gospodarenjem otpadom. Programi su razvijeni od nule zajedno s najvećim stručnjacima u tom polju. Programi obuhvaćaju kompletno redovito poslovanje tvrtke uključujući robno materijalno, financijsko kao i poslovanje preko otkupnih stanica. Uključuje praćenje otkupa otpada od privatnih osoba te generiranje sve potrebne i prateće dokumentacije sukladno zakonskim odredbama. Svi programi se mogu modificirati za specifičnosti vašeg poslovanja. Osim navedenih programa razvili smo i programsko rješenje za potrebe autoservisa

Program razvijan od nule za potrebe tvrtki koje se bave otpadom s posebnim naglaskom na otkupne stanice...

TOSH iAccounting

Vođenje cjelokupne propisane dokumentacije za zaštitu okoliša; ispuštanja onečišćujućih tvari u vodu, tlo te emisije u zrak...

Gospodarenje otpadom

Program koji nudi kompletno rješenje za praćenje poslovanja Vašeg autoservisa...


Tosh Autoservis

Razvoj aplikacija i web stranica

Želite uštediti troškove ili imate ideju kako automatizirati vlastito poslovanje. Imate odličnu ideju za aplikaciju ali ne znate programirati? Bez obzira u kojem okruženju radimo desktop, mobilne i web aplikacije. Ako ne znate odakle bi počeli, slobodno nam se obratite sa jednostavnim upitom, bez puno tehničkog žargona možemo vas usmjeriti na pravi put.

Osim aplikacija, izrađujemo web stranice i web shopove. Ovisno o vašem budžetu, potrebama i specifikacijama možemo ih razvijati iz gotovih rješenja ili izrađivati i programirati od samog početka.

Izrada aplikacija prema želji korisnika je poseban izazov za nas. Radili smo od dispečerskih sustava za taksi službe, specijaliziranih e-Commerce platformi, software za upravljanje otpadom, programe za vođenje automehaničarskih radioni i mnoge druge. Dovoljno je da možete zamisliti – mi možemo napraviti.

O nama

TOSH Informatika d.o.o. se primarno bavi izradom računalnih programa, računalnim savjetovanjem te ugovornim održavanjem računalne i mrežne opreme. Naša tvrtka proizvodi programska rješenja najnovijim Microsoft alatima prateći sva kretanja u razvoju informatike kao znanosti i informatike kroz tehnološki razvoj. Kao registrirani Microsoft partner slijedimo sve trendove koje ta tvrtka postavlja u svijetu kao standarde informatike.

Računalnim savjetovanjem na području software-a i hardware-a kroz stalno unapređivanje našeg znanja štedimo našim korisnicima vrijeme i novac, a istovremeno stvaramo računalne i informacijske sustave koji su u korak sa svjetskim standardima.

Ugovornim održavanjem računalne i mrežne opreme našim klijentima jamčimo besprijekoran rad njihovih računalnih sustava bez iznenadnih zastoja u radu. Promptnim odazivom jamčimo otklanjanje eventualnih problema u najkraćem mogućem roku, a stručnošću i iskustvom eliminiramo klijentima nepotrebna ulaganja u opremu. TOSH Informatika d.o.o. registirani je Microsoft partner.

Naš primarni cilj je zadovoljan korisnik naših programskih rješenja. Naša programska rješenja moraju ubrzati i olakšati svakodnevni rad, automatizirati procese i ponuditi izlazne podatke koji zadovoljavaju zakonske propise, olakšavaju donošenje ispravnih poslovnih odluka te transparentno i ažurno izvještavaju korisnika naših programskih rješenja o njegovom poslovanju.